Selskapsmeny
Menyforslag 2024.pdf (utskriftsvennlig)
Menyforslag 2021
Forrett
Rekecoctail | Kr 90,- |
Røkt laks m/salat og loff | Kr 95,- |
Spekemat m/melon og salat | Kr 87,- |
Blomkålsuppe | Kr 58,- |
Hovedrett (servert 1 gang)
Kjøttkaker med potet og grønnsaker | Kr 210,- |
Gryterett med ris og salat | Kr 245,- |
Biff Stroganoff med ris, salat og loff | Kr 285,- |
Røkt svinekam med kjøttkaker og grønnsaker | Kr 300,- |
Svinestek med kjøttkaker og grønnsaker | Kr 295,- |
Sodd m/potet (to serveringer) | Kr 300,- |
Oksestek med kjøttkaker og grønnsaker | Kr 340,- |
Kalkunbryst m/waldorfsalat | Kr 345,- |
Tillegg: | |
Tillegg for 2. gang servering | Kr 55,- |
Fløtegratinerte poteter (hvis kapasitet) | Kr 50,- |
Desserter
Riskrem m/rød saus | Kr 75,- |
Multekrem | Kr 75,- |
Karamellpudding | Kr 80,- |
Fruktsalat m/krem | Kr 75,- |
Panna Cotta, posjonsanrettet + rød saus | Kr 75,- |
Is m/multe | Kr 80,- |
Is m/skogsbær | Kr 75,- |
Marsipankake / kremkake med bær | Kr 45,- |
Dette er noen forslag, men vi lager gjerne annen mat om det er ønskelig. Vennligst kontakt oss med forespørsel.
Kaffeservering til egne kaker, leie av lokale | Kr 70,- |
Brus/ Alkoholfritt øl | Kr 40,- |
Natt-mat, spekemat eller bollesuppe | Kr 195,- |
Barn over 12 år betaler voksenpris, 3-12 år halv pris, 0-2 år gratis.
Prisene er inkludert leie av lokale, dekket bord og serveringsfolk.
Pynting av bordene kan avtales mot dekking av kostnader.
Vi tilpasser de fleste retter til de med allergier, ved forespørsel.
Prisene gjelder et minimumsantall på 15 personer.