Fjellferie for Familier

Fjellferie for Familier 20. - 25. juli 2021

Velkommen til en spennende uke på Oppdal og IMI Stølen i sommer! Denne familieleiren er for alle typer familier og mennesker, enten du er en friskus av ei fjellgeit, eller om du er mest glad i en kaffekopp ute på lekeplassen.

Alt er veldig usikkert ennå om det blir mulig å Familie Fjellferie i 2021. En liten komite har begynt å arbeide for leir 20. - 25. juli, mulig den blir kortet inn til kun å være fra torsdag til søndag. Det kan bli begrensninger i antall også.

Fjellferien er en 6-dagersleir for alle typer familier, og vi legger til rette for gode dager med variert innhold. Vi skal ha fellesskap i familien og fellesskap med Jesus. Dette er en uke hvor vi som familier kan fylles opp med gode opplevelser, bli mer sammen spleiset og bli kjent med andre. 

En typisk dagsplan 
  • 08.00 - Flexifrokost
  • 09.30 Familiemøte
  • Kiosk
  • Ut på tur
  • 16.30 Middag
  • 19.00 Kveldsmat
  • 19.30 Godnattasamling - eget opplegg for tweens/teens
  • 21.00 Kaffen settes fram
  • 21.30 Voksensamling med undervisning/lovsang/andakt

Turene 

Turene er lagt opp slik at man kjører eller går/sykler til en base ikke langt fra parkeringsplass, og er derfor egnet for familier med små barn og barnevogn. Samtidig har vi noen artige aktiviteter for alle og vi legger til rette for lengre og brattere turer for de som ønsker og har mulighet til det. Man trenger ikke spesielt utstyr eller kunnskap om friluftsliv - her er det fellesskap, lek og naturglede i fokus. Noen av turene går til vann hvor vi har med oss kano. Vi har også friluftsgudstjeneste med nattverd på en av turene. 

Familiemøtene 

Hver dag etter frokost har vi familiefeiring hvor Guds ord forkynnes og hele familien involveres. Leirsang og andre sanger, bibellesning, dramatisering, video og samtale er virkemidler som brukes i formidlingen. 

Kveldssamlingene 

Når barna er lagt og freden senker seg over leirstedet, benker foreldrene seg i dagligstua med babycallene sine. Her får vi åndelig påfyll, noe å bite i og sosialt samvær. 


Priser 2021.

Inkluderer all mat, overnatting 5 døgn og aktivitet. Prisavslag på 40% for de som ønsker å sove i eget telt eller campingvogn/bobil. 

Makspris per familie er satt til 9900,- + evt. pristillegg på 1000,- for eget bad på rommet. 

Voksen: 3 300,- 

12-17 år: 2 280,- 

6-11 år: 1 450,- 

1-5 år: 850,- 

0 år: Gratis

Påmelding er ikke åpnet ennå. 
Meld deg på familieleiren her

Har du hørt om Acta's leirstøtte?
Actas leirstøtte er en nasjonal støtteordning hos Acta – barn og unge i Normisjon som kan gi barn og unge mulighet til å delta på leir selv om de ikke har råd til det. Les mer om ordningen her: https://acta.no/lokallag/drift-av-lokallag/leirstotte/

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern