AVLYST Fjellferie for Familier

AVLYST Fjellferie for Familier 14.-19. juli 2020

Årets leir er dessverre avlyst Velkommen til en spennende uke på Oppdal og IMI Stølen i sommer! Denne familieleiren er for alle typer familier og mennesker, enten du er en friskus av ei fjellgeit, eller om du er mest glad i en kaffekopp ute på lekeplassen.

Dette har vært en merkelig vår, og vi er i en spesiell situasjon. Mange av dere går sikkert rundt og lurer på om det blir noe av årets fjellferie. Det er med tungt hjerte vi har besluttet og måtte avlyse årets fjellferie for familier som for oss og for mange av dere er sommerens store høydepunkt. Vi håper på forståelse for denne avgjørelsen. Vi satser på at vi sees på Fjellferie for familier sommeren 2021.
Selv om fjellferien er avlyst ønsker Imi å tilby åpent sommerhotell. Da kan dere ta med familiene deres til Imi og være der, men uten organiserte turer og møter. Dette kan være et godt tilbud til dere som likevel vil til Oppdal i sommer. På den måten er dere også med og støtter Imi i en vanskelig tid.

Fjellferien er en 6-dagersleir for alle typer familier, og vi legger til rette for gode dager med variert innhold. Vi skal ha fellesskap i familien og fellesskap med Jesus. Dette er en uke hvor vi som familier kan fylles opp med gode opplevelser, bli mer sammenspleiset og bli kjent med andre. 

En typisk dagsplan 
 • 08.00 - Flexifrokost
 • 09.30 Familiemøte
 • Kiosk
 • Ut på tur
 • 16.30 Middag
 • 19.00 Kveldsmat
 • 19.30 Godnattasamling - eget opplegg for tweens/teens
 • 21.00 Kaffen settes fram
 • 21.30 Voksensamling med undervisning/lovsang/andakt

Turene 

Turene er lagt opp slik at man kjører eller går/sykler til en base ikke langt fra parkeringsplass, og er derfor egnet for familier med små barn og barnevogn. Samtidig har vi noen artige aktiviteter for alle og vi legger til rette for lengre og brattere turer for de som ønsker og har mulighet til det. Man trenger ikke spesielt utstyr eller kunnskap om friluftsliv - her er det fellesskap, lek og naturglede i fokus. Noen av turene går til vann hvor vi har med oss kano. Vi har også friluftsgudstjeneste med nattverd på en av turene. 

Familiemøtene 

Hver dag etter frokost har vi familiefeiring hvor Guds ord forkynnes og hele familien involveres. Leirsang og andre sanger, bibellesning, dramatisering, video og samtale er virkemidler som brukes i formidlingen. 

Kveldssamlingene 

Når barna er lagt og freden senker seg over leirstedet, benker foreldrene seg i dagligstua med babycallene sine. Her får vi åndelig påfyll, noe å bite i og sosialt samvær. 

Annet 

Foruten dette programmet  og festmiddag og hyggekveld på lørdag, byr IMI og Oppdal på mye mer; skattejakt, babysang, badeland, aktivitetsløype (for store barn og voksne), fotball, volleyball og stor lekeplass.  

 • Misjonstivoli
 • Mer lovsang på kveldstid
 • Nye turmål
 • Gratis sengetøy og ferdig oppredde senger for de voksne. (Komiteen bretter opp ermene - ingen tillegg i pris)

Priser 2020.

Inkluderer all mat, overnatting 5 døgn og aktivitet. Prisavslag på 40% for de som ønsker å sove i eget telt eller campingvogn/bobil. 

Makspris per familie er satt til 9900,- + evt. pristillegg på 1000,- for eget bad på rommet. 

Voksen: 3 300,- 

12-17 år: 2 280,- 

6-11 år: 1 450,- 

1-5 år: 850,- 

0 år: Gratis

Meld deg på familieleiren her

Har du hørt om Acta's leirstøtte?
Actas leirstøtte er en nasjonal støtteordning hos Acta – barn og unge i Normisjon som kan gi barn og unge mulighet til å delta på leir selv om de ikke har råd til det. Les mer om ordningen her: https://acta.no/lokallag/drift-av-lokallag/leirstotte/

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern