Selskapsmeny

Menyforslag 2019.pdf (utskriftsvennlig)

Menyforslag 2019

Forrett

Rekecoctail
Kr 77,-
Røkt laks m/salat og loff
Kr 78,-
Spekemat m/melon og salat
Kr 74,-
Blomkålsuppe
Kr 44,-

Hovedrett (servert 1 gang)

Kjøttkaker med potet og grønnsaker
Kr 150,-
Gryterett med ris og salat
Kr 210,-
Biff Stroganoff med ris, salat og loff
Kr 240,-
Røkt svinekam med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 240,-
Svinestek med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 250,-
Sodd m/potet (to serveringer)
Kr 260,-
Oksestek med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 275-
Kalkunbryst m/waldorfsalat
Kr 305,-
Viltsteik med kjøttkaker og rotgrønnsaker
Spør om pris
Tillegg:  
Tillegg for 2. gang servering
Kr 55,-
Fløtegratinerte poteter (hvis kapasitet)
Kr 45,-

Desserter

Riskrem m/rød saus
Kr 65,-
Multekrem
Kr 70,-
Karamellpudding
Kr 68,-
Fruktsalat m/krem
Kr 65,-
Hestesko-is
Kr 65,-
Is m/multe
Kr 73,-
Is m/skogsbær
Kr 68,-
Marsipankake / kremkake med bær
Kr 35,-

 Dette er noen forslag, men vi lager gjerne annen mat om det er ønskelig. Vennligst kontakt oss med forespørsel.

Kaffeservering til egne kaker, leie av lokale
Kr 60,-
Brus/ Alkoholfritt øl
Kr 38,-
Natt-mat, spekemat eller bollesuppe
Kr 150,-

Barn over 12 år betaler voksenpris, 3-12 år halv pris, 0-2 år gratis.
Prisene er inkludert leie av lokale, dekket bord og serveringsfolk.
Pynting av bordene kan avtales mot dekking av kostnader.

Vi tilpasser de fleste retter til de med allergier, ved forespørsel.
Prisene gjelder et minimumsantall på 15 personer.

Kontakt oss for spørsmål

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern