Selskapsmeny

Menyforslag 2025.pdf (utskriftsvennlig)

Menyforslag 2025

Forrett

Rekecoctail
Kr 95,-
Røkt laks m/salat og loff
Kr 97,-
Spekemat m/melon og salat
Kr 92-
Blomkålsuppe
Kr 60,-

Hovedrett (servert 1 gang)

Kjøttkaker med potet og grønnsaker
Kr 225,-
Gryterett med ris og salat
Kr 260,-
Biff Stroganoff med ris, salat og loff
Kr 310,-
Røkt svinekam med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 320,-
Svinestek med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 295,-
Sodd m/potet (to serveringer)
Kr 310,-
Oksestek med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 355,-
Kalkunbryst m/waldorfsalat
Kr 365,-


Tillegg:  
Tillegg for 2. gang servering
Kr 55,-
Fløtegratinerte poteter (hvis kapasitet)
Kr 60,-

Desserter

Riskrem m/rød saus
Kr 80,-
Multekrem
Kr 78,-
Karamellpudding
Kr 85,-
Fruktsalat m/krem
Kr 78,-
Panna Cotta, posjonsanrettet + rød saus 
Kr 75,-
Is m/multe
Kr 80,-
Is m/skogsbær
Kr 75,-
Marsipankake / kremkake med bær
Kr 45,-

 Dette er noen forslag, men vi lager gjerne annen mat om det er ønskelig. Vennligst kontakt oss med forespørsel.

Kaffeservering til egne kaker, leie av lokale
Kr 75,-
Brus/ Alkoholfritt øl
Kr 40,-
Natt-mat, spekemat eller bollesuppe
Kr 205,-

Barn over 12 år betaler voksenpris, 3-12 år halv pris, 0-2 år gratis.
Prisene er inkludert leie av lokale, dekket bord og serveringsfolk.
Pynting av bordene kan avtales mot dekking av kostnader.

Vi tilpasser de fleste retter til de med allergier, ved forespørsel.
Prisene gjelder et minimumsantall på 15 personer.

Kontakt oss for spørsmål

Design & utvikling: Digi Publishing AS

BOOKING
PÅMELDING
BROSJYRE