Selskapsmeny

Menyforslag 2024.pdf (utskriftsvennlig)

Menyforslag 2021

Forrett

Rekecoctail
Kr 90,-
Røkt laks m/salat og loff
Kr 95,-
Spekemat m/melon og salat
Kr 87,-
Blomkålsuppe
Kr 58,-

Hovedrett (servert 1 gang)

Kjøttkaker med potet og grønnsaker
Kr 210,-
Gryterett med ris og salat
Kr 245,-
Biff Stroganoff med ris, salat og loff
Kr 285,-
Røkt svinekam med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 300,-
Svinestek med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 295,-
Sodd m/potet (to serveringer)
Kr 300,-
Oksestek med kjøttkaker og grønnsaker
Kr 340,-
Kalkunbryst m/waldorfsalat
Kr 345,-


Tillegg:  
Tillegg for 2. gang servering
Kr 55,-
Fløtegratinerte poteter (hvis kapasitet)
Kr 50,-

Desserter

Riskrem m/rød saus
Kr 75,-
Multekrem
Kr 75,-
Karamellpudding
Kr 80,-
Fruktsalat m/krem
Kr 75,-
Panna Cotta, posjonsanrettet + rød saus 
Kr 75,-
Is m/multe
Kr 80,-
Is m/skogsbær
Kr 75,-
Marsipankake / kremkake med bær
Kr 45,-

 Dette er noen forslag, men vi lager gjerne annen mat om det er ønskelig. Vennligst kontakt oss med forespørsel.

Kaffeservering til egne kaker, leie av lokale
Kr 70,-
Brus/ Alkoholfritt øl
Kr 40,-
Natt-mat, spekemat eller bollesuppe
Kr 195,-

Barn over 12 år betaler voksenpris, 3-12 år halv pris, 0-2 år gratis.
Prisene er inkludert leie av lokale, dekket bord og serveringsfolk.
Pynting av bordene kan avtales mot dekking av kostnader.

Vi tilpasser de fleste retter til de med allergier, ved forespørsel.
Prisene gjelder et minimumsantall på 15 personer.

Kontakt oss for spørsmål

Design & utvikling: Digi Publishing AS

BOOKING
PÅMELDING
BROSJYRE