Hus og oppholdsrom - Leirskole
IMI Stølen er bygd med tanke på leirdrift som har pågått her i mer enn 40 år. Vi har rutiner og godkjenningsprosedyrer fra både brann- og helsemyndigheter med årlig kontroll.
Hovedhuset
Hovedhuset består av tre fløyer. Innkvartering foregår hovedsakelig på 4-sengs rom i Hovedfløya. Rommene her har enkel, solid standard med felles bad og toalett i samme korridor. Ett av rommene i denne fløya har eget bad og kan benyttes som lærerrom.
I Vestfløya har alle rommene eget bad. Dere kan bli innkvartert i Vestfløya mot et pristillegg på kr 50,00 per person/natt ved ønske om høyere standard. Dersom hovedfløya blir brukt av en annen gruppe, innkvarteres dere i Vestfløya uten tillegg i prisen.
Alle arealer i hovedhuset er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Undervisningsrom
Vi har idag to store undervisningsrom. Møtesalen er godkjent for 80 personer - her kan man også åpne opp videre inn til peisestue og få på plass opptil 140 personer totalt. Møtesal og peisestue ligger i Hovedfløya. I tillegg har vi et konferanserom i Vestfløya med plass til 60 personer. Begge rommene har fastmontert lerret og projektor med lydanlegg. Vi har også flere mindre rom som vil fungere godt som grupperom.

Oppholdsrom
I hovedfløya har vi en peisestue og det er også en stue tilknyttet konferanserom i Vestfløya. Det er ellers en TV-stue i lobbyen og et aktivitetsrom i Hovedfløya.

Spisesaler
Vi har to større spisesaler tilknyttet egen buffét med henholdsvis 80 og 65 bordplasseringer. Det er også en mindre spisesal mellom disse, med 27 bordplasseringer.

Andre fasiliteter
Vi har et stort tørkerom i hovedhuset hvor våte klær og sko kan henges opp slik at det er tørt til bruk neste dag. Her er det også tilgang på vaskemaskin og tørketrommel. Vi har også en ski-stall for ski- og vinterutstyr. På eiendommen er det bygget en samhandlings-løype som blir brukt aktivt i undervisningen. På uteområdet finnes det også fotball- og volleyballbane.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern