Våre pakketurer - sommersesong

Nedenfor finner du en oversikt over våre sommerpakker. Prisen er per deltager for en komplett pakke som inkluderer overnatting og mat i tillegg til aktiviteter. Transport til og fra aktiviteter kommer som regel utenom, men er i noen tilfeller inkludert i pakkeprisen. Vær oppmerksom på at prisen forutsetter minst 25 deltagere, samt at oppholdet ikke berører helg. Ta kontakt med oss dersom du har et mindre budsjett, ønsker opphold i helg eller har andre spørsmål, så hjelper vi deg. 

De fleste aktivitets-pakkene våre kan utvides med ekstra aktiviteter, selv om dette i noen tilfeller vil føre til redusert tid i Samhandlingsløypa da programmet er tilpasset oppholdets varighet. Se ellers etikett-forklaring til tabellen under. Du kan lese mer om de ulike aktivitetene ved å følge linkene i tabellen. Du kan også lese vår beskrivelse av pakkene her. 

Bestilling: Dersom du ønsker å bestille en av pakkene under må du først sende oss en forespørsel. Klikk på knappen under forsidebildet og fyll ut skjemaet. Huk av for leir-/gruppeopphold og skriv hvilken pakke det gjelder i kommentarfeltet, så tar vi kontakt med deg.

1-6 trinn


Høytflyvende
3 dager 2 netter
Raftingpakken
3 dager 2 netter
Fjellpakken
4 dager 3 netter
Samhandling, heldag


Rafting, lett tur
X
Vengavollspranget zipline 


*219,-
*289,-
Villmarksleir 
199,-
*419,-
*419,-
Guidet fjelltur, dagstur
X
X

Hesteridning
X
X
499,-
Sumobryting
59,-
59,-
59,-
Kost & Losji 
Buss T/R aktiviteter
Inkludert
Inkludert
Kontakt oss for pristilbud
Standardpris, midtuke
1335,-
1 495,-
1 930,-


Etikett-forklaring:


X
fra 59,-
*
1 stk inkludert
Ikke inkludert.
Utvid pakken med flere aktiviteter for spesifisert tilleggskostnad eller legg til transport t/r aktiviteter hvor dette ikke er inkludert i standardpakke (pris/buss <55 seter).
Opplegget i samhandlingsløypa reduseres fra hel- til halvdag ved dette tilvalget.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern