Beskrivelse av pakketurer, sommer- og vintersesong
Pakketurene våre inkluderer overnatting og alt av mat, i tillegg til aktiviteter. Totalprisen* er prisen hver enkelt deltager må betale og gjelder i midtuke. Den forutsetter også minst 25 deltagere og at oppholdet ikke berører helg. Helgeopphold kan bestilles mot et tillegg i pris. Ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy en pakke til din gruppe.

NB! Merk at det for en del aktiviteter kan være et stykke å reise. Der reiseavstand er nevnt er ikke transport til og fra aktiviteter inkludert i totalprisen. Dersom gruppen ikke har egen transport kan vi ordne med buss mot et pristillegg. Gi oss isåfall beskjed, så ordner vi det praktiske. Merk at alle pakkene under også inkluderer et opplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen. Les mer om Samhandlingsløypa her. 

For enkelt å kunne sammenligne de ulike pakkene og raskt få oversikt over pris kan du se her for pakkeoversikt for sommersesongen og her for pakkeoversikt for vintersesongen. 


Aktivitetspakker - Sommersesong 2019

3 Dager - Høytflyvende

Høytflyvende er vår rimeligste sommerpakke, men den byr likevel på en av de mest spektakulære opplevelsene. Lar du være å kjøpe energidrikke hver dag i tre måneder har du allerede spart nok til denne pakken med opplevelser som gir deg følelsen av å ha vinger.

Fullpensjon med 2 overnattinger. Inkludert i pakken er tur/retur Norges råeste zipline! Denne består av en 360 meter lang wire tvers over Åmotsdalen; når du passerer elva er du ca. 100 meter over bakken! Denne avløses så av returlinen som er 280 meter og tar deg tilbake til gården. Litt brattere, litt raskere, og veldig spennende! Ziplinen har aldersgrense 12 år og passer for 7. trinn og oppover. For yngre klassetrinn finnes det en lavere, men likevel spektakulær zipline med flere liner over elva. Pakken inkluderer også et heldagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen med lunsj i Gamma. Reiseavstand til Norges råeste zipline ca. 22 km. 

Totalpris: t.o.m. 6. trinn 1 335,- / f.o.m. 7. trinn 1 780,-

Mulige tilvalg
Alle trinn: Utvid pakken med sumobryting for 59,-
T.o.m. 6. trinn: Utvid Zipline til Villmarksleir som også inkluderer aktiviteter som øksekast, rappellering, bil og bue m.m. for 199,-
F.o.m. 7. trinn: Kort ned Samhandlingsløypa til halvdag og utvid Zipline til heldagsaktivitet med guidet skogstur for 79,-


3 Dager - Rafting

Oppdal kan skilte med en av landets beste rafting-elver. Med profesjonelle guider fra flere land er alt duket for en helt spesiell opplevelse. Husk å ta med ullundertøy og -sokker, joggesko, badetøy og håndkle. For deg som synes actionpakken blir for dyr kan du i stedet legge til noen av tilvalgene under for et mer budsjettvennlig, men likevel actionfylt opphold.

Fullpensjon med 2 overnattinger. Inkludert i pakken er rafting nedover Driva med Opplev Oppdal, samt et heldagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen med lunsj i Gamma. 10. trinn og oppover kjører Normaltur nedover Driva, mens t.o.m. 9. trinn kjører en lettere tur. Normaltur er ca. 14 km med rafting grad 3-4, mens lettur er 6 km rafting med grad 1-2. Varigheten på opplegget er ca. den samme og på begge turene er det en jump-rock med mulighet for lek og morro. Transport til og fra aktiviteter er inkludert i totalprisen.

Totalpris: t.o.m. 6. trinn 1 495,- / f.o.m. 7. trinn 1 870,-

Mulige tilvalg
Alle trinn: Utvid pakken med sumobryting for 59,-
T.o.m. 6. trinn: Kort ned på Samhandlingsløypa og utvid Rafting til en lengre aktivitet ved å inkludere Zipline for 219,-
T.o.m. 9. trinn: Utvid pakken med Villmarksleir for 419,- Her inngår Zipline, øksekasting, rapellering, og pil og bue m.m. Samhandlingsløypa kortes ned til halvdag.
F.o.m. 10. trinn: Bytt Rafting mot Juving kostnadsfritt eller 2) Utvid pakken til å inkludere både Rafting og Juving for 229,- (Samhandlingsløypa kortes ned til halvdag.)


4 Dager - Actionpakke, sommer (Aldersgrense: 7. trinn)

Actionpakken er en pakke for deg som har lyst til å prøve alt og liker at det skjer noe hele tiden. Med mye fart og spenning er dette en pakke som egner seg svært godt til for eksempel avslutnings-tur for 10. trinn. I stedet for å bruke tid og penger på å reise til sørligere strøk, foreslår vi et grønnere og ikke minst spennende alternativ; Oppdal så klart.

Fullpensjon med 3 overnattinger. Inkluderer begge aktivitetene fra pakkene over. Både zipline, og rafting nedover Driva. Opplegget tilpasses aldersgruppen, se ellers mer informasjon om de enkelte aktivitetene i pakkene ovenfor. F.o.m. 10. trinn er raftingen utvidet til et heldagsopplegg som også inkluderer juving. Juving er en kjempemorsom, frisk og spennende aktivitet egnet til de som er ute etter en utfordring. Turen gir godt sug i magen og du vil kjenne høyden. For 7-9 trinn er rafting istedet utvidet med villmarksleir som inkluderer zipline, øksekasting, rapellering, og pil og bue m.m. for enda mer action! Pakken inkluderer også et heldagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen med lunsj i Gamma. Reiseavstand til norges råeste zipline ca. 22 km.

Totalpris: 7-9. trinn 2 995,- / f.o.m. 10. trinn 3 055,-

Mulige tilvalg
Alle trinn: Utvid pakken med sumobryting for 59,-


4 Dager - Fjellpakke

Méd hest er dette en av våre dyreste pakker. Vi har derfor gjort hesteridning til et tilvalg slik at pakken skal passe for flest mulig, enten du har et lavere budsjett, er redd hest, eller bare har lyst til å gjøre noe annet. Hva med moskussafari eller en topptur til fots? Uansett hva du velger er vi trygg på at du får flotte opplevelser vel verdt pengene!

Fullpensjon med 3 overnattinger. Inkluderer rafting og et heldagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen med lunsj i Gamma. Pakken inkluderer også en guidet dagstur i fjellet. Her har man mulighet til å velge om man ønsker å gå på en topptur eller bli med på moskussafari for eksempel, eller man kan oppgradere pakken til å inkludere innleie av hester og bli med på ridetur på Dovre. 

Totalpris: t.o.m. 6. trinn 1 930,- / f.o.m. 7. trinn 2 405,- 

Mulige tilvalg
Alle trinn: Oppgrader apostlenes hester til islandshester for 499,- 2) Utvid pakken med sumobryting for 59,-
T.o.m. 6. trinn: Legg til zipline i pakken for 289,-
T.o.m. 9. trinn: Utvid pakken med Villmarksleir for 419,- Her inngår zipline, øksekasting, rapellering, og pil og bue m.m. Samhandlingsløypa kortes ned til halvdag.
F.o.m. 10. trinn: Bytt Rafting mot Juving kostnadsfritt eller 2) Utvid pakken til å inkludere både Rafting og Juving for 229,- (Samhandlingsløypa kortes ned til halvdag.)Aktivitetspakker - Vintersesong

3 Dager - Alpint

Oppdal er en kjent vinter-destinasjon og har landets største alpine skiområde. Om du er skikkelig gira på ski og ikke har for langt å reise foreslår vi å utvide pakken med en ekstra dag i skisenteret avreisedag eller med kvelds-kjøring dag 1 eller 2 - eller kanskje begge deler?

Fullpensjon med 2 overnattinger. Inkluderer et dags-pass med lån av keycard på Oppdal Skisenter som har et av Norges største alpinanlegg, samt et halvdagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen. Reiseavstand til alpinsenter ca. 7 km. 

Totalpris: 1 590,-

Mulige tilvalg 
Alle trinn: Legg til introduksjon til curling med konkurranse for 289,- 2) Utvid pakken med sumobryting for 59,-


3 Dager - Hundekjøring

Synes du hundekjøring ser spennende ut? Det synes vi også! Nå har du mulighet til å få en smakebit på en helt spesiell vinteropplevelse.

Fullpensjon med 2 overnattinger. Inkluderer hundekjøring med Trollheimen Husky, samt et halvdagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen. Reiseavstand til hundekjøring ca. 40 km. 

Totalpris: 1 830,-

Mulige tilvalg 
Alle trinn: Legg til introduksjon til curling med konkurranse for 289,- 2) Utvid pakken med sumobryting for 59,-


4 Dager - Actionpakke, vinter

Dette er pakken for deg som ikke klarer å velge eller bare vil ha det beste av to verdener - her får du både i pose og sekk.

Fullpensjon med 3 overnattinger. Inkluderer et dags-pass med lån av keycard på Oppdal Skisenter som har et av Norges største alpinanlegg, hundekjøring med Trollheimen Husky, og et halvdagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen. Reiseavstand til alpinsenter ca. 7 km, samt ca. 40 km til hundekjøring.

Totalpris: 2 375,-

Mulige tilvalg 
Alle trinn: Legg til introduksjon til curling med konkurranse for 289,- 2) Utvid pakken med sumobryting for 59,-


5 Dager - Full vinterpakke

For deg som ønsker å få mest mulig ut av uken, er redd for å gå glipp av noe, eller har lyst til å lære noe helt nytt, kan vi anbefale full pakke. Bli med på skredkurs eller moskussafari, eller få en guidet tur på ski eller truger. I tillegg får du alt det beste fra de andre vinterpakkene.

Fullpensjon med 4 overnattinger. Inkluderer et dags-pass med lån av keycard på Oppdal Skisenter som har et av Norges største alpinanlegg, hundekjøring med Trollheimen Husky, og et halvdagsopplegg i Samhandlingsløypa på IMI Stølen. Denne pakken inkluderer også en heldagsaktivitet med guide ute. Her står gruppen fritt til å velge blant aktiviteter som topptur på langrenn eller truger, skredkurs, moskussafari eller en ekstra dag i alpinbakken. Reiseavstand til alpinsenter ca. 7 km, samt ca. 40 km til hundekjøring. Avhengig av hvilken aktivitet gruppen velger som heldagsaktivitet ute, kan det også bli reising tilknyttet denne aktiviteten. 

Totalpris: 3 070,-

Mulige tilvalg 
Alle trinn: Legg til introduksjon til curling med konkurranse for 289,- 2) Utvid pakken med sumobryting for 59,-


*Totalprisen inkluderer et servicegebyr for utforming av program, booking av aktiviteter etc. på enten 99 eller 149 kroner, avhengig av pakken. Dette gebyret taes kun for de 25 første deltagerne, og pakkeprisen vil dermed reduseres tilsvarende for øvrige deltagere. Ved å ta jobben med å selv utforme et program og booke aktiviteter kan du spare deg denne kostnaden.

Dersom du ønsker mer informasjon om aktivitetene nevnt ovenfor eller ønsker å se etter andre aktiviteter kan du se hvilke aktiviteter som finnes i nærområdet her.

Vi har også avtale med busselskap slik at vi kan ordne med rimelig transport mellom IMI Stølen og aktiviteter.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern