Våre pakketurer - vintersesong

Nedenfor finner du en oversikt over våre vinterpakker. Prisen er per deltager for en komplett pakke som inkluderer overnatting og mat, i tillegg til aktiviteter. Transport til og fra aktiviteter kommer utenom. Vær oppmerksom på at prisen forutsetter minst 25 deltagere, samt at oppholdet ikke berører helg. Ta kontakt med oss dersom du har et mindre budsjett, ønsker opphold i helg eller har andre spørsmål, så hjelper vi deg. Alle pakkene kan utvides med ekstra aktiviteter. Se eller etikett-forklaring til tabellen under.

Du kan lese mer om de ulike aktivitetene ved å følge linkene i tabellen. Du kan også lese vår beskrivelse av pakkene her.

Bestilling: Dersom du ønsker å bestille en av pakkene under må du først sende oss en forespørsel. Klikk på knappen under forsidebildet og fyll ut skjemaet. Huk av for leir-/gruppeophhold og skriv hvilken pakke det gjelder i kommentarfeltet, så tar vi kontakt med deg.

1. trinn - FHS


Alpinpakken
dager 2 netter
Hundekjøring
dager 2 netter
Actionpakken
4 dager 3 netter
Full pakke
5 dager 4 netter
Samhandling, halvdag
Oppdal Skisenter, alpint


X
Valgfri aktivitet, heldags*
X
X
X


Hundekjøring
X


Curling
289,-
289,-
289,-
289,-
Sumobryting
59,-
59,-
59,-
59,-
Kost & Losji
 

 

 

 

Buss T/R aktiviteter
2 200,-
5150,-
7 350,-
Kontakt oss for pristilbud 
Standard pris, midtuke
1 590-
1 830,-
2 375,-
3 070,-


Etikett-forklaring:


X
fra 59,-
*
1 stk inkludert
Ikke inkludert.
Utvid pakken med flere aktiviteter for spesifisert tilleggskostnad eller legg til transport t/r aktiviteter hvor dette ikke er inkludert i standardpakke (pris/buss <55 seter).
Velg mellom topptur på ski eller truger, skredkurs, moskussafari eller en ekstra dag i alpinbakken.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern