Klasse- og skoletur i Norge

Oppdal - Et perfekt valg for din klassetur!

IMI Stølen har perfekte lokaler til din klasse! Vi har flotte og praktiske samlingsrom, samt flere seksjoner av ulik standard med overnattingsrom godt tilrettelagt for større grupper. Velg den løsningen som passer din gruppe best. Våre priser er tilpasset grupper på minimum 25 personer, men vi kan ta imot mindre grupper forutsatt at vi har andre gjester i samme tidsrom.

Selv om Oppdal er kjent som et vintersted, har vi minst like mye å tilby om sommeren. Her skapes unike opplevelser gjennom spennende aktiviteter hele året. Et av våre nyeste aktivitetstilbud på IMI Stølen heter Klassekampen som bygger på vår meget populære Samhandlingsløype - begge aktiviteter utfordrer både individ og gruppe, og dere vil bli bedre kjent med de andre i gruppa.

Har dere en time eller to som dere vil fylle med litt enkel moro? Da kan freestylebanen være et godt valg. Dette er fartsfylt og enkel moro med høyt tempo og mye latter. Øvelsen kan kjøres i heat, så her spiller antallet på gruppen ingen rolle.

Pakketurer - enkelt og tidsbesparende

Våre pakketurer inkluderer i tillegg til mat og overnatting også mange actionfylte aktiviteter. Her ser du raskt hva totalprisen for et opphold hos oss vil bli - alt inkludert. Pakkeprisen inkluderer også at vi hjelper dere med å lage et program og ordner det praktiske med booking av aktiviteter etc. Vi har dialog med dere hele veien og dere har selvfølgelig mulighet til å gjøre endringer underveis dersom dere ønsker det. 

Se beskrivelse av våre pakketurer her.


 

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern