Leirskole på IMI Stølen
Vi ønsker deg velkommen til leirskole på IMI Stølen. Vi ønsker å tilby alle våre grupper spennende og tilrettelagte aktiviteter, som gir god læring. Dette skal være ei uke hvor vi er masse ute, blir bedre kjent, prøver nye ting, gi oss nye erfaringer og minner for livet.


IMI Stølen er et stort leirsted som ligger i Oppdal. Vår plassering er 800 meter gangavstand nedenfor Stølen skiheis som er en del av Oppdal skisenter, her ifra går det også langrennsløyper og fint turterreng.  Det betyr at når vi skal på tur, så starter vi i utgangspunktet ved ytterdøra og slipper å bruke tid på transport.

Vi har en egen aktivitetsleder. Så når dere tar kontakt er det Torgeir Eikli som vil gi info, og tilrettelegge på forhånd, han vil ha ansvaret underveis og sende dere bilder fra uka etterpå. Når det kommer større klasser har vi med flere instruktører.


Dette har vi fokus på under vår- og høst leirskole:
- Fjell
- Planter
- Samhandling
- Trivsel,
- Fjelltur
- Rafting / kano
- Kart og kompass
- Bekledning
- Å kose oss på tur.
Månedene vi tilbyr dette er: mai-juni og midten av august til starten av oktober.

Vinter-leirskole:
- Skilek
- Samhandlingsløype
- Lengre tur på ski
- Trivsel
- Bekledning og pakking
- Mat på bål
- Alpint-ski
- Snøhule
- Trygg ferdsel i fjellet.
Månedene vi tilbyr dette er: fra slutten av januar til begynnelsen av april.


Vi ønsker å tilrettelegge for trivsel på tur - vi skal ikke stresse, men kose oss. Ta oss tid til det som dukker opp på turen, nyte naturen og gi rom for spørsmål. Vi ønsker å gi kunnskap om hvordan naturen ble utnyttet før i tiden, og hvordan vi kan bruke den nå uten å legge igjen spor. Ved å spre gleden av å være på tur, og gi kunnskap for å kunne ferdes trygt, håper vi at våre elever lærer seg å bruke naturen og ta vare på den.
 

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern