IMI Stølen - Overnatting i store hytter

IMI Stølen har to store internathytter - Bakketun og Fredly. Hyttene har oppholdsrom med sofakrok og spiseplass. Kjøkkenkroken har kjøleskap med fryser, komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter og alt du trenger av kopper og kar. Hyttene er store og fine, og er dere en mindre gruppe som ønsker billig leir så passer hyttene godt til selv-hushold. Her kan dere lage dere mat selv om dere ønsker det. Begge hyttene er utstyrt med varmepumpe.

Bakketun-hytta

I Bakketun-hytta ble oppholdsrom og kjøkken pusset opp i 2009. Da ble kjøkkenet utvidet. Oppholdsrommet er lyst og trivelig. I denne hytta har du kun et toalett, og ikke eget bad. Her må felles sanitæranlegg benyttes, dette ligger plassert i underetasjen til hytta. Denne hytta har 19 sengeplasser fordelt på 5 soverom.

Fredly-hytta

Fredly-hytta ble totalrenovert høsten 2018, og har fått to leiligheter med hver sin inngang. Hver leilighet har to soverom, stue med kjøkken, samt bad med toalett og dusj. Leilighet 1 har 7 senger, mens leilighet 2 har 8 senger. I tillegg er det dobbel sovesofa i begge leilighetene. Totalt er det 19 soveplasser i hele hytta.

Bilder av Bakketun

Bilder av Fredly 1 (til venstre)

Bilder av Fredly 2 (til høyre)

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern