Åpen middag Julebuffe

Åpen middag 03/12 kl. 15.00 - 17.30

Stikk innom etter jobb eller møt venner rundt et felles måltid. Ta fri fra matlagingen hjemme og forsyn deg og familien med god og tradisjonsrik mat fra bufféten. Meny 03/12: Julebuffét med ribbe og pinnekjøtt, riskrem, denne koster 295,-

Julebuffét 3/12-20 med ribbe og pinnekjøtt, riskrem, denne koster 295,-
Også mulighet til å kjøpe å spise hjemme, les mer under.
OBS: påmelding denne gang på SMS til 404 01 522, senest 29/11, skriv navn antall og tidspunkt, spise her eller ta med hjem.
Catering: ta med varm ribbe, julepølse, medisterkake, rød- og sur-kål, potet og saus, samt riskrem m/saus
pris: per voksen kr 195,- eller familie 2v2b kr. 600,-
ønsker du også pinnekjøtt koster det kr 50,- i tillegg, da får du pinnekjøtt og kålrotstappe.
 
Vi ønsker velkommen til åpen middag én torsdag hver måned fra klokken 15:00-17:30. Det vil være åpent for kjøp av god og tradisjonsrik mat i denne tidsperioden, men man kan selvsagt bli sittende lenger om man ønsker.  

Vi legger til rette for trivelig måltid, selvsagt innenfor smittevern tiltak som forutsettes. Avstand, håndhygiene og forsyning. Vi har god plass i spisesalen.

Vår invitasjon begrenses til gjester uten forkjølelsessymptomer. Maks. 50 personer samtidig. 

Du har mulighet til å forsyne deg flere ganger fra buffeten. Vi setter pris på at du hjelper oss å beregne mat-mengdene ved å melde ankomst via SMS til 404 01 522 - her kan du også melde fra om eventuelle allergier. Vi vil sørge for at det er ekstra mat til spontangjester - her er alle velkommen! Maten betaler du ved ankomst. 

Dessert og kaffe er inkludert i prisen. 


Større grupper kan ta kontakt med oss for eget pristilbud

*Familieprisen er makspris/pristak for kjernefamilien. Det vil si foreldre med barn (som ikke selv har stiftet familie) eller evnt. besteforeldre med barnebarn. Prisen gjelder for middag og dessert. Eventuell drikke vil komme i tillegg.

Design & utvikling: Digi Publishing AS

Personvern